Kombi Servisi İstanbul

Wiki Article

Kombi bu durumda kendi kendine kapanarak açılacaktır. Bu durumda resetleme uygulamasının yapıldığını kolaylıkla anlayabilirsiniz.

Tüm bakımları zamanında yaptırmanız ve gerekli tüm tedbirleri almamıza rağGuys doğalgaz kullanımında acil durumlar olabilmektedir. Acil durumlarda 187 Doğalgaz acil hattını arayınız. Acil durumlarda ne yapmanız gerektiği hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

16 yıllık tecrübemizle cihazlarınızın arıza ve bakımlarında uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışımızla sizlere hizmet vermekteyiz.

Kombi arızaya geçtiği zaman arızadan çıkarılması amacı ile cihazın kapatılıp yeniden açılması işlemidir.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Cihaz teknik açıdan bir arızaya geçti ve ekranında hata kodu var ise ya da arıza lambası yanıyor ise bu durumda resetleme işlemi yapılabilir. Yalnız her arıza durumu Kombiyi Resetleme işlemi ile çözümlenir diyemeyiz. Kombiler bazen resete ihtiyaç duyar bu durumda resetlenebilir.

, olarak 2013 yılından itibaren doğalgaz kombi bakım, tamir ve onarım servisi olarak hizmet vermeye başladık.

Profesyonel ve yetki belgeli usta arkadaşlarımız siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz

Tüm bakımları zamanında yaptırmanız ve gerekli tüm tedbirleri almamıza rağmen doğalgaz kullanımında reçber kombi servisi acil durumlar olabilmektedir. Acil durumlarda 187 Doğalgaz acil hattını arayınız. Acil durumlarda ne yapmanız gerektiği hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Ev, ofis ve işyerlerinde kullandığınız hermetik, bacalı, yoğuşmalı kombilerin incelenip reçber kombi servisi gerekli bakımının her yıl mutlaka yapılması gerekir.

Şile Kombi Servisi Şile Lavabo Tıkanıklık Açma Şile Petek Temizliği Şile Pimaş Tıkanıklığı Açma Şile Kırmadan Rögar Açma Şile Su kaçağı Tespit Şile Tıkalı Boru Açma Şile Tıkalı Gider Açma Şile Tıkalı Kanal Açma Şile Tuvalet Tıkanıklık Açma Tüm Bölgeler

Resetleme işlemi arızada olan kombiye en fazla 3 kez yapılır. 3 resetleme işlemi sonrasında sorun düzelmez ve arıza devam eder ise muhakkak servis lawnımı alınmalıdır.

Yetkisiz servislerin oluşturduğu bir diğer danger ise devam eden kombi servisi bir garantiye sahip kombilerin yetkisiz müdahale nedeniyle reçber kombi servisi garanti kapsamı dışında tutulmasıdır.

Kombi servisi alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Öncelikle, servis alacağınız firmanın yetkili ve sertifikalı olup kombi servisi olmadığını kontrol etmek gerekir.

Bosch yetkili servisler ile iletişime geçtiğinizde kombi bakımı çalışmasının Bosch Home Convenience kalitesi ve güvencesi ile gerçekleştirilmesini sağlamış olacaksınız.

Report this wiki page